Bestel online uw favoriete wijnen in onze wijnshop

Stel uw winkelmandje samen in onze nieuwe wijnshop met uitgebreide selectie van karaktervolle wijnen en elegante schuimwijnen.

Terug naar overzicht

Spier Estate Private Collection 21 Gables Chenin Blanc Barrique

2019

Fles

€24.50

Box (6)

€144.00

  • Land:Zuid-Afrika
  • Streek:Stellenbosch
  • Jaar:2019
  • Kleur:wit
  • Druif: Chenin Blanc

Spier Estate werd in  1692 opgericht door de Duitser Arnout Janz in Stellenbosch. Onder leiding van wijnmaker Frans K. Smit is Spier Estate hard op weg om Zuid-Afrika’s leider in de wijnindustrie te worden. Spier won 5 gouden medailles op de 'concours mondial de Bruxelles 2010 . 

We nodigen u uit om deze fantastische wijn uit de Spier - Private Collection te proeven en te ontdekken. Deze wijn is het resultaat van een creatieve expressie, een verlangen om een welgestructureerde, fruitige wijn te produceren, die nu kan gedronken worden en die de wijnliefhebber een constante kwaliteit bezorgt. Dit is het neusje van de zalm van de Spier collectie! De wijngaard, zuidoost gericht, ligt op 16 km van de oceaan en is voorzien van bijkomende drop-irrigatie.

Manuele oogst, selectie in de wijngaard, manuele triage en zeer voorzichtig persen zorgen voor een superieure kwaliteit. Rijping in franse en amerikaanse eiken vaten. Nu op dronk of tot 7-10 jaar na de oogst. Serveren bij gegrilde vis en wit vlees. Nummer 1 bij Culinair Ambiance Vijf sterren van John Platter DOUBLE GOLD op het Concours Internationale de Bruxelles!

 

Etiket is gewijzigd!

Gerechtsadvies

Gegrilde vis, kalfsvlees, BBQ

Bijhorende delicatessen

i

Azijn van Framboos Present simple BIO 250ml

i

Kruidenmolen Jamie Oliver Szechuan peper, chili en gember 35 gram

i

Olijfolie a l' Olivier Pepermunt 250 ml

i

Olijfolie a l' Olivier Citroen en gember 250 ml