Bestel online uw favoriete wijnen in onze wijnshop

Stel uw winkelmandje samen in onze nieuwe wijnshop met uitgebreide selectie van karaktervolle wijnen en elegante schuimwijnen.

Terug naar overzicht

Bodega Norton Malbec La Colonia

2019

Fles

€6.95

Box (6)

€40.95

  • Land:Argentinië
  • Streek:Mendoza
  • Jaar:2019
  • Kleur:Rood
  • Druif: Malbec

Bodega Norton werd in 1895 opgericht door Sir Edmund James Palmer Norton.

Bodega Norton ligt in de vallei van de Mendoza River aan de uitlopers van het Andesgebergte in Luján de Cuyo. Het moderne tijdperk van deze bodega begon in 1989 toen het bedrijf werd overgenomen door de huidige eigenaar Gernot Langes-Swarovski.  Deze vooraanstaande Oostenrijkse zakenman heeft de begrippen kwaliteit en overtuiging, inherent aan de productie van wijnen met een wereldwijde reputatie, hoog in het vaandel staan. Zijn zoon Michael is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de bodega. Met zijn team van experts is hij erin geslaagd de onderneming op ambitieuze wijze te moderniseren en geleidelijk het aantal wijngaarden uit te breiden tot meer dan 1.200 hectaren, terwijl de filosofie om wijnen van grote kwaliteit te produceren, gehandhaafd bleef. 

Lekkere sappige, kruidige wijn. Mooie passe partout bij bbq en charcuterie. Een rode gemaakt op z'n fruit met een lichte zachte kruidigheid. 

Gerechtsadvies

Lasagne, Spaghetti, Kip, Steak

Bijhorende delicatessen

i

Tapenade accent d'oc Aubergine-persil 190 gram

i

Tapenade accent d'oc Courgettes à la picada 200 gram

i

Tapenade accent d'oc Escalivrada 180 gram